085-0870662 [email protected]

CxO Veranderlabyrint Masterclass

Ondernemen is veranderen!
Succesvolle ondernemers beheersen succesvol veranderen.

De agenda van iedere ondernemer en/of ondernemende directeur is gevuld met veranderingen. Of het nu gaat om het realiseren van ambities, groei van omzet en organisatie, verbetering van resultaten of inspelen op veranderende vraag en marktomstandigheden, of simpelweg problemen oplossen, een ondernemer of ondernemende directeur is bezig met zijn eigen veranderagenda. Voor het realiseren van de gewenste veranderingen heeft de ondernemer zijn organisatie nodig en is het noodzakelijk de organisatie mee te krijgen in zijn agenda.

Veranderen is vaak niet eenvoudig. Als ondernemer weet je wat je wilt, maar medewerkers hebben hun eigen voorkeuren, belangen en patronen die gewend zijn en die zorgen ervoor dat de wil van de ondernemer niet automatisch leidt tot verandering in de organisatie.

De CxO groep heeft voor het effectief realiseren van de gewenste of noodzakelijke veranderingen het CxO Veranderlabyrint ontwikkeld. Een methodiek die er voor zorgt dat veranderingen niet blijven steken bij het maken van mooie plannen, maar wat waarborgt dat de executie leidt tot het beoogde resultaat.

Met regelmaat organiseren wij Veranderlabyrint Masterclasses waarin wij onze kijk op veranderen met veel plezier met u delen in een interactief programma. De verandertools uit de masterclass zijn direct toepasbaar in uw bedrijf! Dit kan met open inschrijving en ook voor het gehele team in-house.

Aanmelden CxO Veranderlabyrint Masterclass

De prijs voor de masterclass bedraagt € 345,- excl. BTW. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf u snel in dan bent u verzekerd van deelname!

Wat levert deze Masterclass u op?

 Handvatten voor veranderprocessen
 Kennismaking met effectieve en noodzakelijke veranderstappen
 Inzicht in invloeden en weerstanden
 Zicht op de eigen rol en inbreng in veranderprocessen
Praktische tools in handen om direct aan de slag te gaan in uw bedrijf

 

CxO Veranderlabyrint?

Eerst meer informatie ontvangen over de CxO Veranderlabyrint?
Vul onderstaand formulier in en ontvang direct onze gratis whitepaper in uw mail.

Lees hier het privacybeleid