085-0870662 [email protected]

Brain-train-shop

Een bruisend bedrijf presteert beter

Met hart en ziel als boegbeeld werken aan je bedrijf, de betrokkenheid van je medewerkers vergroten en je klanten als partners in business zien. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van een bruisend mkb-bedrijf. Wat daarvoor nodig is? Natuurlijk een stip op de horizon, focus en heldere doelstellingen. Vul dat aan met een slimme integratie in de bedrijfsvoering van die betrokkenheid van je medewerkers en dat partners in business zijn, en je hebt alles in huis om er een bruisend feest van te maken.

Maar juist die betrokkenheid blijkt een harde noot om te kraken. In plaats van bruisende feestjes zien we dat mensen energie verliezen op het werk. Voor je het weet ben je als ondernemer het boegbeeld van medewerkers die teleurgesteld, gestrest of uitgeput zijn en geen voldoening meer halen uit het werk. Wie helpt jou uit te vinden waarom er zo veel energie verloren gaat en wat er binnen het bedrijf moet gebeuren om het tij te keren?

Hoe krijg ik het beter en bruisend?

Niets zo frustrerend als dat de boel op slot zit. In het ergste geval loopt je organisatie vast, raken de verhoudingen verziekt en vertrekken je beste mensen naar de concurrent. Dodelijk voor de bedrijfsvoering. Verreweg de meeste ondernemers hebben nooit geleerd hoe je verandering van gedrag in goede banen leidt. Dat vinden wij bij CPO netwerk een gemiste kans. Onze ervaring is dat succesvolle ondernemers de kunst van verandering beheersen. Sterker nog: je bent als leider goud waard als je de oorzaak blootlegt van een gebrek aan betrokkenheid en weet hoe je medewerkers zover krijgt dat zij het beste uit zichzelf halen.

Het goede nieuws: dat kun je leren. In een paar simpele stappen laten we zien hoe jij je mensen betrokken en in beweging houdt om zo jouw droom te verwezenlijken. Dat de energie weer gaat stromen en je bedrijf bruist. Zonder dat je de boel radicaal omgooit, ingewikkelde programma’s lanceert of je mensen de stuipen op het lijf jaagt met moeilijke gesprekken.

Maak kennis met de brain-train-shop van CPO netwerk of gun jezelf een CPO partner aan je zijde. Wij staan klaar voor ondernemers die een bruisende organisatie willen. Beter voor je medewerkers, beter voor je organisatie én beter voor jou als mens: win-win-win.

De brain-train-shop is een combinatie van brainstorm, training en workshop

De brain-train-shop is een aanpak om als ondernemer, of als managementteam, eens goed in de spiegel te kijken en uit te vinden hoe het komt dat medewerkers niet in beweging komen. Welk gedrag overheerst en welk gedrag wil je zien binnen het bedrijf? En vooral: welke redenen hebben medewerkers om dit gedrag niet te laten zien? Onder begeleiding van CPO netwerk verzamel je tijdens de brain-train-shop antwoorden op deze vragen en ontdek je de rode draad. Waarna we gezamenlijk een agenda opstellen om de verandering stap voor stap gestalte te geven.

Margot van Sorge

Margot van Sorge

Partner

Al 25 jaar heb ik bij verandertrajecten ontregelde gedragspatronen hun destructieve werk zien doen, waarbij een hoop energie wordt verspild. Op basis van deze ervaring ontwikkelde ik de brain-train-shop. Hoe het komt dat in bruisende organisaties medewerkers volop in beweging zijn en ambities worden gerealiseerd, hoe slapende organisaties ontstaan waar nog maar weinig te beleven valt, waarom het in klagende organisaties aan alle kanten begint te knellen en in organisaties waar een angstcultuur heerst vele misstanden de sfeer én de resultaten verzieken.

Aanmelden CPO brain-train-shop ‘bruisende organisaties’

Wij delen onze kennis en kijk op gedragsverandering in een interactieve brain-train-shop van één dag, toegesneden op jouw situatie en context. Als leidinggevende ontdek je aan welke knoppen je kunt draaien om je mensen in de actiestand te zetten. We tonen waarom je beter een inspirerende werkomgeving kunt creëren dan te sleutelen aan het gedrag van individuele medewerkers. In het belang van de onderneming en van het personeel, want iedereen floreert in een prettige omgeving. De tools uit de brain-train-shop zijn direct toepasbaar in jouw bedrijf.

Deelname aan de brain-train-shop is mogelijk met een open inschrijving en ook in-house met het gehele managementteam. De prijs van een open deelname bedraagt €395 per persoon exclusief btw. Per brain-train-shop is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, omdat we voor het maximale resultaat werken met kleine groepen van maximaal acht deelnemers. 

Voor wie

De brain-train-shop is bedoeld voor mkb-ondernemers en leidinggevenden die sturen op gedrag en gedragsverandering en willen weten hoe je succesvol gedrag in je organisatie bewerkstelligt.

Wat levert de brain-train-shop op?

✔ Je ontwikkelt een visie op verandering van gedrag.
✔ Je begrijpt wat nodig is om je team in beweging te krijgen.
✔ Je begrijpt waarom gedoe, conflict of weerstand ontstaat.
✔ Je leert hoe je weerstand (eigenbelang) kunt ombuigen in leerstand (groepsbelang).
✔ Je leert werken met een methode waarmee je de leerstand activeert en stimuleert.
✔ We reiken praktische handvatten aan waarmee je vastgeroeste relaties kunt lostrekken zonder in conflict te komen.
✔ We laten je op een andere manier naar je organisatie kijken met als resultaat: ‘Goh, zo heb ik er nog nooit naar gekeken. Daar kan ik wel wat mee!’

Geïnteresseerd

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter. Dan nemen wij spoedig contact met je op.

Meer weten?

Download gratis de whitepaper en lees hoe wij een bruisende organisatie realiseren. Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven voor de brain-train-shop.