085-4833503 [email protected]

De wereld is in de ban van het coronavirus. Drastische maatregelen moeten de verspreiding van COVID-19 beperken en het kabinet heeft ook uitzonderlijke economische maatregelen genomen. Doel is om naast onze gezondheid ook onze banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor onder anderen mkb’ers op te vangen. De coronacrisis hakt er bij ondernemers flink in. Het is nu eerst en vooral zaak om te overleven en gelukkig heeft het kabinet daar oog en oor voor.

De coronacrisis is ons allen overkomen, maar gaat ook weer voorbij. Vroeger of later moet je als ondernemer alles uit de kast halen om je bedrijf weer aan de gang te krijgen. De huidige situatie kun je niet veranderen, maar wel gebruiken om effectief vooruit te kijken.

Uit elke crisis wil je sterker uitkomen, maar hoe? Immers “Een slimme ondernemer is, ook in de coronacrisis, op de toekomst voorbereid”.

Voor wie behoefte heeft aan een perspectief voor de toekomst en zich klaar wil maken voor een vliegende herstart van de onderneming na de coronacrisis, biedt CXO Groep als eerste de helpende hand. Meld je nu gratis aan voor:

Het mkb-ondernemersperspectief van CXO

Met een team van topmensen uit het bedrijfsleven, die al vaker ondernemingen door een crisis hebben geloodst, bespreken wij onze visie en oplossing voor financiële, organisatorische, digitale en commerciële vraagstukken. Dit is de maatschappelijke bijdrage van de CXO Groep in deze moeilijke tijd. Zo willen we inhoud geven aan onze kernwaarden ‘Delen, Vertrouwen, Veranderen’ en ondernemers een hart onder de riem steken met een reëel en doordacht toekomstperspectief.

Meer informatie ontvangen over Het CXO mkb ondernemers perspectief?

Vul dit formulier in en ontvang deze direct in uw mail.