085-0870662 [email protected]

MKB Ondernemers Perspectief

Ondernemers zijn zeer betrokken bij hun medewerkers en doen er alles aan om hun bedrijf goed te laten functioneren. Hierbij hebben ze de neiging om sommige problemen, bewust of onbewust, over het hoofd te zien. Door de coronacrisis is de urgentie zó groot dat ondernemers nu vraagstukken met beperkte middelen moeten oplossen.

Om die reden heeft CxO Groep het MKB Ondernemers Perspectief ontwikkeld, waar we naast onze diensten nu ook funding verzorgen. We hebben ervaren ondernemers met een trackrecord aan ons weten te binden, die succesvol hun onderneming hebben verkocht. Naast branchekennis bieden wij nu dus ook risicokapitaal, een belangrijk onderdeel voor de oplossing van veel vraagstukken.

Kom je er alleen niet uit? Weet je niet hoe nu verder? Of mis je financiële armslag om te groeien?

Werk samen met CxO Groep aan een succesvolle toekomst.

Voor elke onderneming bieden we maatwerk met ons programma MKB Ondernemers Perspectief. Dit gebeurt in vier stappen: een intake/kwalificatiegesprek, een tafelsessie met de DGA/Directie om tot een principevoorstel te komen, een korte due diligence en tot slot een definitief voorstel. Het gehele proces kunnen wij binnen vijf werkdagen samen met jou als ondernemer doorlopen.

CxO Groep biedt funding en consultancy als pakket aan om samen te werken als partners. Op verzoek sturen we je meer informatie over wat de samenwerking inhoudt, hoe het businessmodel eruitziet (aandelen, betaling of een combinatie) en voor hoelang we de samenwerking aangaan.

Waarom samenwerken met CxO Groep?

Met een team van topmensen uit het bedrijfsleven, die al vaker ondernemingen door een crisis hebben geloodst, bespreken wij onze visie en oplossing voor financiële, organisatorische, digitale en commerciële vraagstukken. Dit is de maatschappelijke bijdrage van de CxO Groep in deze moeilijke tijd. Wij garanderen je meer succes en plezier in het ondernemen met CxO Groep aan je zijde.

Onze kernwaarden

Samen met de ondernemer geven we inhoud aan onze kernwaarden Delen, Vertrouwen, Veranderen. We creëren een uitweg uit de corona-perikelen met een reëel en doordacht toekomstperspectief.

Meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aanvragen voor het MKB Ondernemers Perspectief van CxO Groep?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij spoedig contact met je op.