085-0870662 [email protected]

CXO Groep presenteert de SWOT-app, waarmee je in een handomdraai je organisatie kunt doorlichten. Met als resultaat een toekomstbestendige strategie. De SWOT-app is ontwikkeld door de topmensen uit het bedrijfsleven van de CXO Groep.

Slagkracht, wendbaarheid en snelheid in strategie en executie worden steeds belangrijker in deze disruptieve tijd. De grootste uitdaging voor organisaties: hoe kunnen we in hoog tempo innoveren? Dat vergt eerst en vooral efficiëntie in de processen. De SWOT-analyse is een bewezen methode om obstakels uit de weg te ruimen en de juiste keuzes te maken met het oog op de toekomst.

SWOT staat voor Strengths, Weaknesses, Opportunities en Threats en veel organisaties beperken zich dan ook tot het benoemen van de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen. Een klein aantal doet ook de confrontatiematrix, maar dit gebeurt zelden met een objectief besluitvormingsproces.

Om te garanderen dat iedereen hetzelfde gewicht geeft aan waarin we ons onderscheiden (USP’s), welke stappen we zelf nog moeten maken (injecties) en wat de strategie voor de komende periode wordt, heeft CXO Groep de SWOT-app ontwikkeld. Vanaf nu gratis te downloaden op Swotspecialisten.nl. Een ideaal instrument voor ondernemers, managers, studenten en andere gebruikers die voor hun werk of studie een SWOT-analyse willen maken.

SWOT specialisten is een initiatief van de CxO Groep.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dick Lokhorst, initiatiefnemer SWOT app en founder SWOT Specialisten en CXO Groep: 06-30254161 of [email protected].