085-0870662 [email protected]
 
Partner

Cees van der Kooij

“Ondernemingen helpen, met hun mensen, commerciële doelen te bereiken.”

Ondernemingen helpen, met hun mensen, commerciële doelen te bereiken. Daar beleef ik elke dag ontzettend veel plezier aan. Mensen motiveren het beste van zichzelf te geven en daarmee hun bijdrage te leveren aan het gewenste resultaat. Zorgen voor een optimale omgeving en de juiste ondersteuning zodat mensen elke dag topsport kunnen bedrijven.

Mijn bijdrage is ervoor zorgen dat een onderneming, op een efficiënte manier, alle kansen binnen zijn markt benut. De juiste mensen in contact met de juiste klanten op het juiste moment met het juiste gesprek en de juiste boodschap. Het meetbare succes vieren met mijn opdrachtgevers en hun team en een langdurige relatie met hen onderhouden is waar ik naar streef.

Mijn werkwijze kenmerkt zich in een aantal steekwoorden: samen, plezier, snel tot de kern van de zaak, zelfleiderschap, verantwoordelijkheid, lef, resultaat, praktisch, pragmatisch.

Als ondernemer binnen de retail begonnen. Vervolgens binnen bedrijven in verschillende (interim) functies verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van mensen en het behalen van commerciële doelen.

Als medeoprichter van het CSO netwerk, onderdeel van de CXO groep, werk ik met veel plezier samen met een groep leuke, gedreven en slimme professionals op hun vakgebied.

Vanuit onze kernwaarden delen, vertrouwen, veranderen werken we, als groep, aan ons motto “succes en plezier in ondernemen”