085-0870662 [email protected]
cpo netwerk
Partner

Cindy Meervis

“Succesvolle mensen creëren succesvolle organisaties”

Wat maakt dat een persoon of een organisatie succesvol is? Deze vraag fascineert me al zo lang ik werk.

Ik benader het onafhankelijk van hoe je succes definieert. Of dat nu succes is in termen van (financiële) groei of welvaart of in termen van persoonlijke groei en welzijn. 

Is succes een kwestie van visie, wilskracht, executiekracht of veerkracht? Hoort tegenslag bij het creëren van succes? Kan er sprake zijn van synchroniciteit? Wanneer er spontaan dingen gebeuren en samenkomen, waardoor je succesvol bent.

Voor mij ligt het antwoord op deze vragen grotendeels in drie vormen van intelligentie:

  • IQ (rationeel): wat kan, weet  en leer je, je kennis en kunde
  • EQ (emotioneel): hoe goed ken je jezelf, je talenten en – niet onbelangrijk – je valkuilen, hoe ga je om met tegenslag
  • SQ (sociaal): hoe werk je samen met anderen in het realiseren van je doelen, hoe beïnvloed jij en wordt je beïnvloed

Wanneer je deze drie intelligenties “beheerst”, is er een sterke basis voor het creëren van duurzaam succes.

Mijn missie is om ondernemers te helpen hun organisaties en mensen succesvol te laten zijn in wat zij willen realiseren. Ik doe dit door gebruik te maken van mijn kennis, inzichten en ervaring bij grote en kleine bedrijven. De thema’s die mij daarin fascineren zijn leiderschap, organisatieontwerp en -ontwikkeling en vooral ook ontwikkeling van individuen en teams waarin IQ, EQ en SQ samenkomen. 

Ik help ondernemers scherp te krijgen wat ze willen realiseren (strategie), hoe ze dat slim en op een vitale en energieke manier kunnen organiseren (organisatie), en hoe iedereen daarin zijn of haar bijdrage kan laten zien (mens & cultuur). 

Mijn toegevoegde waarde komt tot uiting in mijn talent om zowel systemisch als holistisch naar organisaties te kunnen kijken. Ik hou daarbij van vragen stellen, open en kritische vragen, en kom zo snel tot de kern van wat er speelt. Ik verbind (intrinsiek) doel en strategie met mens en cultuur en doe dat op een nieuwsgierige, inspirerende, uitnodigende en lerende wijze. 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar mij of mijn collega’s in het CPO netwerk?
Aarzel niet contact op te nemen!