085-0870662 [email protected]
 
Partner

Edwin Bosma

“Ik werk vanuit een ondernemende no-nonsense instelling.”

Na een studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik in verschillende bedrijven werkzaam geweest als o.a. consultant, manager, financieel directeur en toezichthouder. Daarnaast heb ik na de opleiding tot Register Valuator veel praktische ervaring opgedaan met fusie- en overnameprocessen. Door het enthousiasme, de gedrevenheid en de professionele aanpak van Jeffrey en Dick heb ik mij direct na de oprichting van het CFO netwerk bij hen aangesloten. Als CFO en interim manager ben ik de afgelopen jaren betrokken geweest bij strategieontwikkeling, risico- en financieel management, fusies en overnames, veranderingsprocessen en governance vraagstukken bij middelgrote ondernemingen en familiebedrijven in verschillende marktsectoren.

De CFO is in mijn optiek vanuit de traditionele administratieve rol steeds meer een business partner geworden, vanuit een financiële invalshoek actief op de raakvlakken van strategie, bedrijfsvoering en toezicht. Als CFO vervul je een vertrouwensrol naar de algemeen directeur, aandeelhouders en andere belanghebbenden, maar moet je evengoed bruggen kunnen bouwen binnen de organisatie. Dit vraagt om communicatief vermogen, out-of-the-box denken en een resultaatgerichte aanpak.

Ik werk vanuit een ondernemende no-nonsense instelling. Het is belangrijk problemen te analyseren, te vertalen in overzichtelijke en realistische stappen en vervolgens samen met de betrokkenen uit te voeren. Maar net zo belangrijk vind ik het dat veranderingen geborgd worden en kennis wordt overgedragen binnen de organisaties waar ik werkzaam ben. Daar kunt u als ondernemer mee vooruit!