085-0870662 [email protected]
 
Partner

Floortje van Vuuren

“Ik geloof in de synergie tussen people en organisatie performance”

Waar je niet omheen kan is mijn enthousiasme en passie voor wat ik doe: people en organisation performance. Ik geloof in de synergie tussen people en organisatie performance.

Heerlijk als je onderneming succesvol is en plannen zich uitvouwen zoals je dat bedacht hebt. Een onverwachte of plots snelle groei, een veranderende markt dwingt je als ondernemer om bakens te verzetten.

Ik faciliteer ondernemers graag bij die veranderingen. Mijn specialiteit is groei en ontwikkeling van mens en de business in de meest brede zin van het woord. Organisaties schakelen mij in omdat ze weten dat ik straight-forward en vindingrijk ben en weet dat tijd kostbaar is. Een wederzijds voordeel want ik hou van snel schakelen en actie. Een eerlijke klankbord en sparringpartner is wat je van mij kan verwachten.

En wanneer de praktijk uitwijst dat er meer nodig is, dan kan ik terugvallen op een groot netwerk van professionals die alles kunnen bieden wat je nodig hebt. Dat is de toegevoegde waarde van de cxo groep.

Ik ben een duizendpoot op mijn vakgebied en op HR gebied kan ik tijdelijk het even uit handen nemen. Op HR gebied kan ik je alles bieden: operationeel, tactisch en strategisch op alle thema’s, de harde en de zachte kant. Ik kijk graag met je mee en wat de onderneming nodig heeft op HR gebied. Ik maak HR taylor-made voor jouw organisatie met de tools die passen bij de business. Met veel plezier kan ik maatwerktrainingen en coaching verzorgen op het gebied van vitaliteit, veerkracht, persoonlijk leiderschap, leiderschap en teamontwikkeling. Neem gerust een kijk op mijn linkedinprofiel waar mijn klanten blij van zijn geworden.