085-0870662 [email protected]
 
Partner

Jan Strengers

“Mijn streven is om ondernemers verder te helpen bij het realiseren van hun ambities.”

Mijn passie en streven is om ondernemers te ontzorgen en verder te helpen bij het realiseren van hun ambities. Dit kan op vele manieren, zoals het scherp stellen van de strategie, het verbeteren van (financiële) processen of het optimaliseren van werkkapitaal. Maar ook door het inzichtelijk maken van de resultaten, herstructurering en het arrangeren van financiering. Een belangrijk uitgangspunt vind ik daarbij een goede en duurzame samenwerking. Graag wil ik mijn ruime ervaring en creativiteit inbrengen om zo samen tot de beste oplossingen te komen. Mensen die mij kennen karakteriseren mij als gedreven, open, creatief, eerlijk met Twentse nuchterheid en een goed gevoel voor humor.
Na mijn studie Bedrijfseconomie heb ik een aantal jaren bij KPMG gewerkt en daar mijn opleiding tot registeraccountant afgemaakt. Hoewel ik mijn accountantswerk met veel plezier deed, had ik al vrij snel in de gaten dat mijn échte passie aan de andere kant van de tafel lag, de kant van de onderneming. In de afgelopen 30 jaar heb ik gewerkt als controller, adviseur en financieel directeur in een breed scala van ondernemingen in zowel productie, handel en dienstverlening. Eerst in loondienst en later als interimmer, waarbij mijn focus voornamelijk ligt op het middenbedrijf.

Ik ben lid geworden van dit netwerk omdat ik geloof dat we met een goede samenwerking altijd verder komen. De toegankelijkheid van mijn collega’s binnen het CFO netwerk en uit de netwerken van CPO en CDO is voor mij van grote meerwaarde. Je kan immers niet alles zelf weten, als je maar weet waar je het kan vinden.