085-0870662 [email protected]
 
Partner

Janet Herraiz

“Mijn passie ligt bij het helpen van mensen om het maximale uit zichzelf te halen. ”

Mijn passie ligt bij het helpen van mensen om het maximale uit zichzelf te halen. Ik ben graag werkzaam met name in het optimaliseren van “samenwerking” en in “sales” en in “leiderschap”. Als cultureel antropoloog en polyglot ben ik l geïnteresseerd in het gedrag van -en de communicatie tussen mensen.

Eerst ben ik werkzaam geweest als export manager bij verschillende bedrijven. Het reizen, markten onderzoeken en nieuwe kanalen openen heeft alles te maken met communicatie. Daarna ben ik in de wereld van de direct sales een expert geworden in het “tussen de regels door lezen”en kan ik dit inmiddels in mijn functie als trainer coach ook goed overbrengen aan derden.

Samenwerken en het maximale uit jezelf halen kan dat tegelijkertijd? Het antwoord is wat mij betreft ja. Vooral op de werkvloer kun je dit makkelijk implementeren als je weet waar gedrag vandaan komt en hoe je daarop kunt anticiperen. In mijn functie help ik bedrijven en leidinggevenden het gewenste resultaat te verkrijgen door aan hun eigen gedrag en communicatie te werken. Op Sales-gebied zal zich dit uiten in meer en kwalitatief betere sales. Op management niveau uit zich dit in een betere samenwerking onderling en met andere afdelingen. Het totaal werkt mee aan werkgeluk voor een ieder die aan het bedrijf verbonden is. Dicht bij de mensen en oog voor detail en altijd werkend met het hart. Als je dit doet in vertrouwen, delen en veranderen
(onze kernwaarden) dan ervaar je succes en plezier in het ondernemen.