085-4833503 [email protected]
Partner

Marco van Rijswijk

“Door structuur aan te brengen, verandert chaos in orde en kunnen we samen succesvol en met plezier bouwen en professionaliseren.”

Bovenstaande zin schetst mijn drive en passie. Ik hou ervan om kennis te vergaren en door te geven, ben een geduldig en opgewekt persoon die nauwgezet en met groot verantwoordelijkheidsbesef zijn taken oppakt. Zelfstandig maar ook in overleg, waarbij ik niet schuw om een afwijkend standpunt in te nemen. Immers: voor het optimale resultaat zijn samenspraak en openheid een noodzaak. Ik werk gestructureerd en systematisch, met een objectieve, verstandelijke benadering gebaseerd op logisch inzicht. Altijd op zoek naar verbanden ga ik theoretisch en vergelijkend te werk. Ik hecht erg aan respectvolle omgangsvormen, met waardering voor elkaar en ruimte voor gezelligheid.

De basis van mijn carrière ligt in de accountancy en sinds 1993 werk ik in het bankwezen, waar ik commerciële, management- en riskfuncties heb vervuld. In 2010 werd herstructurering van organisaties die onder intensief of bijzonder beheer vallen mijn aandachtsgebied, met als sectoren groothandel, transport, bloemen/planten, zuivel, scheepvaart, detachering en financiële instellingen. Deze ervaring maakt mij bij uitstek gekwalificeerd om als interim-CFO ondernemers door moeilijke periodes te gidsen. Daarbij gesteund door het uitgebreide netwerk van CFO Netwerk met al zijn kennis en ervaring. Door samenwerking met CFO Netwerk garandeer ik u meer succes en plezier!