085-0870662 [email protected]
 
Partner

Ton Rosendaal

“Veel energie krijg ik van gedreven resultaatgedreven ondernemers.”

Ik heb mij bij CFO netwerk aangesloten omdat ik geloof dat bij de meeste middelgrote ondernemingen een interim of parttime CFO beter past dan een fulltime CFO. Ondernemingen zullen succesvoller zijn met een gecommitteerde en kwalitatieve CFO met bijbehorende competenties. De interim of parttime CFO zal alleen op zijn competenties worden ingezet en daardoor effectiever zijn. Dit geeft een tevredener ondernemer en CFO.

Men typeert mij als een gedreven en vastberaden leider met turnaround en groei ervaring en met een trackrecord van doelen realiseren. Ik ben een echte business partner, zowel als initiator en betrokken en ben pragmatisch, vasthoudend, positief kritisch en een sparringspartner met visie. In mijn opinie hebben excellente bedrijven een duidelijk visie en bedrijfscultuur en een focus op executie. De Scaling-Up groeiformule van Verne Harnish vind ik een praktisch model om te gebruiken om goede resultaten te realiseren.

Door innovatie kun je betere resultaten behalen en daarbij hebben Digitalisering, Duurzaamheid, Duurzame Energie, Kunstmatige Intelligentie en Mobiliteit mijn brede interesse.

Ik ben een no-nonsense teamspeler met humor, commitment en drive. Als de resultaten verbetering te langzaam gaan kan ik nog wel eens ongeduldig zijn. Ik krijg veel energie om samen resultaten te halen.

Na mijn studie Bedrijfseconomie in Rotterdam heb ik een MBA (Henley) in Engeland gedaan, alsmede mastercourses in Turnaround Management en Non-Executive-Director afgerond.

Veel energie krijg ik van gedreven ondernemers om samen resultaten te behalen. Zullen we kennis maken?