085-4833503 [email protected]
 
Partner

Wiebo de Vries

“Ik houd van een uitdagende omgeving, waarin ik mijn creativiteit kan vormgeven.”

In mijn werkbare leven heb ik binnen een aantal branches een diversiteit aan functies uitgeoefend. Ik ben onder andere werkzaam geweest als (business) controller, financieel manager en uiteraard als financieel directeur. Met een schat aan ervaring als gevolg. Wat mij vooral aanspreekt in CFO Netwerk is de menselijke maat en het DNA van de partners. Strategisch advies wordt omgezet in operationele slagkracht met oog voor mens en organisatie. We zijn nu eenmaal geen robots! Allemaal hebben we onze eigen bagage en levenswijsheden. Die combinatie kan ik prima kwijt in mijn functioneren. De laatste jaren opereerde ik vooral alleen en dat heeft zijn beperkingen. Ik ben dan ook blij dat de synergie die ontstaat in het CFO Netwerk mij helpt om verder te komen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

De laatste jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met het helpen van bedrijven naar hun speurtocht naar financiering. Uit ervaring heb ik gemerkt dat veel (innovatieve) plannen op de plank blijven liggen, omdat men geen tijd heeft om te zoeken naar de juiste geldschieters. Door deze zorg uit handen te nemen kunnen bedrijven zich bezig houden met hun corebusiness. Verder heb ik veel ervaring opgedaan in de bouwsector. De komende jaren liggen daar nog veel kansen, met name op het gebied van de energietransitie en circulair bouwen. Door mijn creativiteit kan ik bouwbedrijven verder helpen in deze snel veranderende tijd, waarin snel geschakeld moet worden. De komende jaren zal daar nog veel in geïnvesteerd moeten worden en dan is een goede beheersing van het werkkapitaal van groot belang.

Ik houd van een uitdagende omgeving, waarin ik mijn creativiteit en Friese nuchterheid vorm kan geven. Ondernemers helpen naar een volgende fase in hun bedrijf is voor mij een grote drijfveer. Daar past goed financieel management en een helikopterview bij. Ik draag graag mijn steentje bij het realiseren van uw droom!